Recensies

Recensies

"Met AR Renovatie hebben we gevonden wat de dag van vandaag moeilijk te vinden is: een heel bekwame vakman met oog voor detail en een prima service. Wij zijn dan ook heel tevreden over de reeds uitgevoerde werken."


Asse

"Supergoed werk geleverd!"


Lede

"Heel tevreden. Heel mooi werk afgeleverd."


Grembergen

"Andy heeft oog voor detail. Zijn afwerking is tot in de puntjes verzorgd! Hij komt zijn afspraken steeds goed na en heeft voor elk probleem een gepaste oplossing."


Lede

"Andy levert nauwkeurig werk en is ook iemand die zijn afspraken nakomt. Van start tot finish geeft hij ook goed advies over materialen en keuzes qua indeling. In amper 2 weken hadden we een spiksplinternieuwe badkamer waar we nog jaren geniet van gaan hebben. Merci Andy!"


Herdersem

"Zowel ik als huisbaas als mijn huurders zijn heel tevreden van de geleverde werken."


Oordegem

"Wij hebben verschillende werken laten uitvoeren door Andy, dit o.a. binnen deuren en een houten bijgebouw.

Wij zijn zeer tevreden van de fijne afwerking en het proper opkuisen, top aan AR renovatie!"


Lede

"Merci voor het propere werk, Andy. Op jou kan je rekenen. Fijn!"


Aalst

"Knap en gedetailleerd werk uitgevoerd! Eindelijk een aannemer gevonden die je kan vertrouwen en een krak in zijn vak is."


Erpe-Mere

"Daar waar een andere aannemer prutswerk heeft achtergelaten, daar heeft AR Renovatie alles snel en efficiënt opgelost. Een echte vakman met een grote kennis."


Serskamp

''De kamer van de dochter door Andy laten vernieuwen met een prachtig resultaat ! Andy voert zijn werk met passie uit , luistert naar de wensen van de klant en voert de werken nauwkeurig uit en werkt heel proper . Andy je bent een topper!"


Burst

"Blij met onze nieuwe badkamer, geïnstalleerd door AR Renovatie BV. Top resultaat uitgevoerd door een vakman!"


Appels

"Heel tevreden met onze nieuwe badkamer. Proper werk! We hebben nog werken gepland die Andy mag komen uitvoeren. Het is een stielman met veel kennis."


Mere

"Bedankt Andy voor de werken. Heel makkelijk dat jij zo'n uitgebreide kennis hebt. 1 man voor alle werken!"


Aalst

"Heel tevreden met het werk van Andy."


Lede

"Bedankt Andy voor de mooie afwerking. De verbouwing is zo'n verbetering ... een echte meerwaarde! Fijn dat Andy kennis heeft van veel zaken ..."


Aalst

"Dank voor het geleverde werk. Een tevreden klant!"


Moorsel

"Ontzettend tevreden over de renovatie van de vloer in onze gang door Andy, aka AR renovatie. Afgewerkt tot in de puntjes met de nodige en tijdige communicatie. Ook extra's werden vlot en zonder problemen geplaatst.

Het fijne aan Andy is dat je hem volledig kan vertrouwen in de renovatie. Je kan er van op aan dat het goed gedaan zal zijn. En zelfs als er maar 1 keer gesproken is om bv. ergens een extra stopcontact te steken, mag je er zeker van zijn dat het stopcontact er zal zijn. Een verademing na een vorig verbouwfiasco met een andere aannemer. We komen zeker bij AR Renovatie terug."


Mere


"Samenwerking met andere partijen: Bedankt voor het geleverde werk maar in het bijzonder aan AR Renovatie waar nodig de juiste kantjes werden afgewerkt. Heel vriendelijk, betrouwbaar en perfecte communicatie."


Ternat